Particuliere dienstverlening

Met ruim 35 jaar ervaring in de glazenwasserij, is Brouwer-Diensten een bekende partij geworden in Amstelveen en omstreken. Wij bieden een zeer breed specialistisch dienstenpakket. Van traditionele glasbewassing tot en met anti-spinbehandelingen.

Collectief inhuren
Behalve binnen appartementencomplexen gaan bewoners in (nieuwbouw) wijken zich steeds vaker organiseren en verenigen middels een VvE in hun wijk (vereniging van eigenaren). Hierdoor worden wij steeds vaker gevraagd om één collectieve offerte uit te brengen. Ook woningbouwverenigingen en makelaars huren ons steeds vaker op deze manier in.

Door het vormen van een partij kunnen bewoners vaak een leuke korting bedingen omdat wij op deze wijze een grotere opdracht krijgen. De aanbieding die wij berekenen zal altijd lager zijn dan een individuele prijs.

Simpel gezegd; hoe groter u inkoopt, hoe hoger uw korting.

Brouwer-Diensten nog niet in uw wijk actief? Vraagt u gerust tezamen met buurtbewoners een collectieve offerte aan.

DIENSTEN

DUIVENSTRIPS PLAATSEN

DUIVENSTRIPS PLAATSEN Duiven, meeuwen en andere vogels nestelen zich graag in de buurt waar ze voldoende voedsel kunnen vinden. In veel gevallen betekent dat op plaatsen waar mensen zich ook ophouden. Duiven zoeken graag een dakgoot, rand of richel om op te zitten. Gevels van gebouwen, kozijnen en dakgoten raken ernstig beschadigd door de agressieve [...]

LEES MEER
Telewash Brouwer glazenwasser

TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

Wij zetten ons telewash-systeem voornamelijk in bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak. U kunt hierbij denken aan kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, etc.

LEES MEER
Reinigen Brouwer glazenwasser

REINIGEN EN BESCHERMEN

Uitlaatgassen, mos, verwering en schimmels tasten geverfd hout en kunststof aan. Met het reinigen en beschermen van uw pand voorkomt u vroegtijdige vervanging en schilderskosten.

LEES MEER
Ontruiming Brouwer glazenwasser

ONTRUIMINGEN

Wij verzorgen dergelijke ontruimingen. Bij ons kunt u terecht voor het complete traject: deur openen, woning leegruimen, inboedel afvoeren en het schoonmaken van desbetreffende ruimte.

LEES MEER
Bouwschoon opleveren Brouwer glazenwasser

BOUWSCHOON OPLEVEREN

Een verbouwing of (nieuw)bouwproject brengt de nodige stof en puin met zich mee. Om dit alles eigenhandig op te ruimen is vaak onbegonnen werk.

LEES MEER
Dakgoten legen Brouwer glazenwasser

DAKGOTEN LEGEN

Een jaarlijkse reiniging -en controlebeurt van uw dakgoten en afvoeren is daarom van groot belang. In boomrijke gebieden raden wij u aan dit meerdere malen per jaar te laten doen.

LEES MEER
Zonnepanelen reinigen Brouwer glazenwasser

ZONNEPANELEN REINIGEN

Elk jaar dat uw zonnepanelen minder opleveren door vervuiling is onnodig verlies. Door regelmatig reinigen van zonnepanelen houdt u het rendement op peil en voorkomt u storingen.

LEES MEER
Traditionele glasbewassing Brouwer glazenwasser

TRADITIONELE GLASBEWASSING

Het wassen van ramen en gevels is een puur ambacht. Goede glasbewassing zorgt voor een langere levensduur van uw glas en omlijsting.

LEES MEER

GLASBEWASSING MET HOOGWERKER

Bij Brouwer-Diensten is geen pand te hoog of ingewikkeld. Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden

LEES MEER

INTERIEURVERZORGING

Brouwer-Diensten waarborgt uw glasheldere uitstraling voor uw winkel, kantoorpand of appartementencomplex.

LEES MEER