Telewash Brouwer glazenwasser

TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

Wij zetten ons telewash-systeem voornamelijk in bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak. U kunt hierbij denken aan kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, etc.

Read More
Reinigen Brouwer glazenwasser

REINIGEN EN BESCHERMEN

Uitlaatgassen, mos, verwering en schimmels tasten geverfd hout en kunststof aan. Met het reinigen en beschermen van uw pand voorkomt u vroegtijdige vervanging en schilderskosten.

Read More
Ontruiming Brouwer glazenwasser

ONTRUIMINGEN

Wij verzorgen dergelijke ontruimingen. Bij ons kunt u terecht voor het complete traject: deur openen, woning leegruimen, inboedel afvoeren en het schoonmaken van desbetreffende ruimte.

Read More
Bouwschoon opleveren Brouwer glazenwasser

BOUWSCHOON OPLEVEREN

Een verbouwing of (nieuw)bouwproject brengt de nodige stof en puin met zich mee. Om dit alles eigenhandig op te ruimen is vaak onbegonnen werk.

Read More
Dakgoten legen Brouwer glazenwasser

DAKGOTEN LEGEN

Een jaarlijkse reiniging -en controlebeurt van uw dakgoten en afvoeren is daarom van groot belang. In boomrijke gebieden raden wij u aan dit meerdere malen per jaar te laten doen.

Read More
Zonnepanelen reinigen Brouwer glazenwasser

ZONNEPANELEN REINIGEN

Elk jaar dat uw zonnepanelen minder opleveren door vervuiling is onnodig verlies. Door regelmatig reinigen van zonnepanelen houdt u het rendement op peil en voorkomt u storingen.

Read More

GLASBEWASSING MET HOOGWERKER

Bij Brouwer-Diensten is geen pand te hoog of ingewikkeld. Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden

Read More

INTERIEURVERZORGING

Brouwer-Diensten waarborgt uw glasheldere uitstraling voor uw winkel, kantoorpand of appartementencomplex.

Read More
  • 1
  • 2