ANTI-SPIN BEHANDELING

Ondanks dat spinnen zeer nuttig en belangrijk zijn in de natuur, zijn ze een grote bron van ergernis in en rondom uw woning of bedrijfspand. Ongewenst blijven de webben achter op ramen, kozijnen etc. De uitwerpselen van spinnen (en andere insecten) vervuilen en tasten de ondergrond aan. Met name in nieuwbouwwijken of plaatsen met veel water en verlichting in de omgeving kan de overlast bijzonder groot zijn.

Hoewel wij vaak zien dat huiseigenaren eerste instantie proberen de spinnen te bestrijden met doe-het-zelf-producten, zijn de resultaten vaak niet erg bevredigend. Kleine problemen kunnen escaleren en dat is vaak het moment waarop veel mensen de hulp inroepen van een professional.

Brouwer-Diensten helpt u met de spinnenbestrijding en wering op een milieuvriendelijke manier. Doordat wij de leefomgeving van de spin onaantrekkelijk maken, zal de spin een andere plek gaan zoeken. Het middel waarmee wij werken laat een beschermlaagje achter op het te behandelen object en zorgt zo dat de webben van spinnen niet hechten. Wij werken uitsluitend met de toegestane biologisch afbreekbare middelen.

Hoe gaat een Anti-Spinbehandeling in z’n werk?

We verwijderen zoveel mogelijk de aanwezige webben en spinnennesten van het te behandelen object. Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich ophouden. Wij werken met een nevelspuit. Hierdoor komt een beschermlaag op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag.

Laat uw pand behandelen door Brouwer-Diensten en u bent gegarandeerd van de overlast af! Voor jaarlijkse behandelingen (abonnementen) bieden wij u een speciale prijs.