TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

Wij zetten ons telewash-systeem voornamelijk in bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak. U kunt hierbij denken aan kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, scholen, buurthuizen, maar ook boven tuinbeplantingen, serres of schuine opritten van inpandige garages biedt deze methode een geweldige uitkomst.

Wij maken gebruik van gedemineraliseerd oftewel osmose-water. Dit is leidingwater, waaruit middels een osmose systeem alle kalk en mineralen worden gefilterd. Water in haar zuiverste vorm dus.
Doordat het vuiloplossend vermogen van het water wordt verhoogd, droogt het na gebruik streep, vlek en kleurloos op.

Brouwer-Diensten beschikt over een eigen aanmaakstation. Doordat wij water aanmaken in eigen beheer zijn wij zeker van de beste waterkwaliteit welke wij dagelijks kunnen controleren.

Worden uw ramen voor het eerst bewassen middels ons telewash-systeem dan kan het best vreemd overkomen dat de ramen nat achterblijven. Bij telescopische glasbewassing dient u de eerste twee á drie wasbeurten rekening te houden met het feit dat uw ramen niet geheel vlekvrij zouden kunnen opdrogen. Er bestaat een mogelijkheid dat er hier en daar wat spetters achterblijven. Deze “spetters” worden echter door het merendeel niet als storend ervaren. Hoe ontstaan deze spetters? Door de aanwezigheid van vuil en zeepresten welke tijdens het spoelen van de kozijnen en ramen afkomen (het nalekken van vuil uit de poriën van het glas en kozijn).
Na een aantal wasbeurten is dit probleem opgelost en zal het resultaat hetzelfde of zelfs beter zijn als op de traditionele wijze. Tevens kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Werkt streep en vlekloos zonder raamwissen (ook bij zonnig weer).
  • Zonder gebruik van chemicaliën (milieu en mensvriendelijk).
  • Minder herbevuiling, door minder residu.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazenoverkappingen (serres, winkelpromenades).
  • Tot 16 meter hoogte inzetbaar vanaf de grond.
  • Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen.