Zakelijke dienstverlening

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Dagelijks verzorgen wij een pakket aan facilitaire diensten voor VvE’s, instellingen en bedrijven. Brouwer-Diensten waarborgt uw glasheldere uitstraling voor uw winkel, kantoorpand of appartementencomplex.

Het is niet alleen belangrijk om schoon te maken, maar bovenal om schoon te houden. Geheel naar wens voeren wij volgens afgesproken planning de werkzaamheden uit, zodat u geen omkijken meer heeft naar schoonmaakwerk. Afhankelijk van uw wensen kan de frequentie van schoonmaakonderhoud variëren van wekelijks, maandelijks tot periodiek. Heeft u speciale wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Omdat u als opdrachtgever meestal niet aanwezig bent bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, begrijpen wij dat kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. U kunt rekenen op een realistische inschatting van de kosten vooraf, duidelijke afspraken en transparante communicatie over onze prestaties.

Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen?

DIENSTEN

DUIVENSTRIPS PLAATSEN

DUIVENSTRIPS PLAATSEN Duiven, meeuwen en andere vogels nestelen zich graag in de buurt waar ze voldoende voedsel kunnen vinden. In veel gevallen betekent dat op plaatsen waar mensen zich ook ophouden. Duiven zoeken graag een dakgoot, rand of richel om op te zitten. Gevels van gebouwen, kozijnen en dakgoten raken ernstig beschadigd door de agressieve [...]

LEES MEER
Telewash Brouwer glazenwasser

TELESCOPISCHE GLASBEWASSING

Wij zetten ons telewash-systeem voornamelijk in bij moeilijk bereikbare ramen of panden met een groot glasoppervlak. U kunt hierbij denken aan kantoren, appartementencomplexen, trapportalen, etc.

LEES MEER
Reinigen Brouwer glazenwasser

REINIGEN EN BESCHERMEN

Uitlaatgassen, mos, verwering en schimmels tasten geverfd hout en kunststof aan. Met het reinigen en beschermen van uw pand voorkomt u vroegtijdige vervanging en schilderskosten.

LEES MEER
Ontruiming Brouwer glazenwasser

ONTRUIMINGEN

Wij verzorgen dergelijke ontruimingen. Bij ons kunt u terecht voor het complete traject: deur openen, woning leegruimen, inboedel afvoeren en het schoonmaken van desbetreffende ruimte.

LEES MEER
Bouwschoon opleveren Brouwer glazenwasser

BOUWSCHOON OPLEVEREN

Een verbouwing of (nieuw)bouwproject brengt de nodige stof en puin met zich mee. Om dit alles eigenhandig op te ruimen is vaak onbegonnen werk.

LEES MEER
Dakgoten legen Brouwer glazenwasser

DAKGOTEN LEGEN

Een jaarlijkse reiniging -en controlebeurt van uw dakgoten en afvoeren is daarom van groot belang. In boomrijke gebieden raden wij u aan dit meerdere malen per jaar te laten doen.

LEES MEER
Zonnepanelen reinigen Brouwer glazenwasser

ZONNEPANELEN REINIGEN

Elk jaar dat uw zonnepanelen minder opleveren door vervuiling is onnodig verlies. Door regelmatig reinigen van zonnepanelen houdt u het rendement op peil en voorkomt u storingen.

LEES MEER
Traditionele glasbewassing Brouwer glazenwasser

TRADITIONELE GLASBEWASSING

Het wassen van ramen en gevels is een puur ambacht. Goede glasbewassing zorgt voor een langere levensduur van uw glas en omlijsting.

LEES MEER

GLASBEWASSING MET HOOGWERKER

Bij Brouwer-Diensten is geen pand te hoog of ingewikkeld. Met inzet van hoogwerkers kunnen de glasbewassings- en reinigingswerkzaamheden aan gevels snel en netjes uitgevoerd worden

LEES MEER

INTERIEURVERZORGING

Brouwer-Diensten waarborgt uw glasheldere uitstraling voor uw winkel, kantoorpand of appartementencomplex.

LEES MEER