De specialist voor zowel de zakelijke als particuliere markt sinds 1980.

BROUWER-DIENSTEN

Bij Brouwer-Diensten bent u aan juiste adres voor een vakkundig en flexibel team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met ruim 40 jaar ervaring in de glazenwasserij en dienstverlening leveren wij de juiste prijs/kwaliteit verhouding in ieder segment. Ons brede dienstenaanbod en servicegerichte instelling hebben ons tot een geliefd bedrijf gemaakt in de regio Amstelveen en ver daarbuiten.

Glasbewassing

GlasbewassingWij zijn voor alle facetten van het glazenwassen inzetbaar. Van traditionele tot telescopische bewassing. Wij werken tevens met hoogwerkers, gondels, loopbruggen en hangsteigers.

Schoonmaakdiensten

schoonmaakdienstenSchoonmaakdiensten voor VvE’s, instellingen en bedrijven. Voor het schoonmaken en schoonhouden van een trapopgang, atrium en lift tot aan een winkel of showroom.

Overige diensten

Overige-dienstenWij verzorgen de meest uiteenlopende diensten. Dakgoten en daken legen, ontruimingen, anti-spinbehandelingen, duivenstrips monteren en nog veel meer.

DAAROM BROUWER-DIENSTEN

Met een uiteenlopend klantenbestand van bedrijven, beheerders, verenigingen en particuliere opdrachtgevers houden wij ons team scherp en gemotiveerd. De 6B’s van Brouwer-Diensten geven u een goede indruk van onze bedrijfsvoering:

Bij Brouwer-Diensten bent u verzekerd van ervaren medewerkers in het bezit van een VOG-verklaring en VCA-certificering.

Veilig, verantwoord en milieubewust werken staan bij ons voorop. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke middelen -en materialen.

In alle facetten is onze kennis up to date. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, ontwikkelingen op de markt en worden waar nodig bijgeschoold.

Brouwer-Diensten streeft naar de beste prijs/kwaliteitverhouding in ieder segment.

Ruim 40 jaar zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Onze medewerkers denken mee, voelen zich betrokken bij de klant en de uit te voeren opdracht. Wij hanteren een transparante werkwijze, geen verassingen achteraf.

KLANTEN AAN HET WOORD

image

Diana A.

"Wij zijn al ruim 15 jaar klant en nog altijd tevreden. Nette heren en leveren goed werk."
image

Lisette A.

"Al twee jaar erg tevreden. Het team werkt snel, netjes en komt afspraken na."
image

Dion B.

"Zeer betrouwbare medewerkers. Dat heb ik anders meegemaakt. Top werk!"